Звездата от „Анатомията на Грей“ Камила Лъдингтън и съпругът й Матю Алън са станали родители за втори път. Това обяви самата актриса в своя Инстаграм във вторник. 36-годишната Камила, която е по-известна като д-р Джо Уилсън от медицинския сериал, е родила здраво момченце, което е получило името Лукас Матю Алън.

„След дългия трети триместър, който ми се стори като година, най-после се случи!!! Мат и аз сме много щастливи да съобщим за раждането на нашето сладко момче Лукас, познат и като моя малък лъв.“

Камила и Матю вече са родители на 3-годишната Хейдън, която се роди през април 2017 г. Пред списание „Пийпъл“ актрисата говори ексклузивно за бременността и страховете по време на пандемия.

„Семейството ни се изолира от март месец, което имаше своите предизвикателства, но положителното беше, че ни даде достатъчно време да се подготвим. Когато влезнах в 37 седмица, вече бях готова да посрещна бебето. Семейството ни е завършено в момента.“

Лъдингтън споделя още, че Лукас било единственото име, което тя и съпругът й наистина харесвали още докато била бременна с първото си дете. Признава и че втоарата бременност е била много по-стресираща за нея с оглед на пандемията от коронавирус.

"Абсолютно изпитвах по-голяма тревожност. Не само имах притеснения относно заразяване с COVID и какво би могло да означава това за бременността ми, но също така се притесних, че съпругът няма да може да присъства с мен по време на раждането."

Камила и Матю, който също е актьор, се сгодиха през януари 2018 г. Ожениха се през август 2019 на скромна церемония на брега на океана в Калифорния.