В търсене на занимания за детето, често майките изминават дългия път от рисуването, йогата, народните танци, та чак до йогата и класическия балет.

"Мамо, искам на пиано! И на футбол, и на английски..."

Децата имат различни интереси и за тях всяко ново предизвикателство е интересно и любопитно. Предлагайки разнообразие от дейности обаче често се измества фокусът. Принципът "проба - грешка" пък е причина да се пропилее много време. 

И докато мама се чуди как да жонглира с дамска чанта, екип за плуване, цигулка и пазарска торба, може да не забележи, че детето има талант за нещо съвсем различно от свирене и плуване!

Mисията на детски център Angel Steps е да открива и развива таланта на децата, като ги направи уверено в собствените им способности. За да открият най-точно в какво детето ще бъде най-силно, в центъра стимулират неговото творческо мислене. Така се откриват и развиват силните му страни.

С всяко дете работи екип от обучени специалисти – психолози и педагози, използващи най-съвременните методи в сферата на възпитанието. Астропсихолог намира и тълкува звездите, под които е родено детето, и допълва с препоръки индивидуалния подход към развитието му.