Йонислав Йотов-Тото (който днес е рожденик) и съпругата му Кристин кръстиха дъщеричката си Ая.

„Кръщението е едно от най-важните тайнства! Това е второто раждане на човек – духовното раждане, първото е физическо. Имам две дечица, не – вече са три, защото станах и духовна майка ! Благодаря за тази чест и отговорност! Ая, обещавам да те напътствам, да ти помагам, да те възпитам духовно и да ти разкажа всичко, което знам за Господ!“ – написа в Инстаграм танцьорката и хореограф Кристин Петринска.

„Винаги ще бъда до теб, защото това е моя отговорност! Надявам се след години да идваш при мен, да пием кафе и да си говорим дългооо като приятелки!“ – допълва щастливата майка.

Тото и Кристин се ожениха в началото на юли 2022 г. в ресторант на брега на язовир Пасарел. Четири месеца по-рано се роди дъщеричката им Ая. Двойката има и син, чието име е Доминик.

„Децата не ги крием, по-скоро не ги показваме. Не трябва да се експлоатира това. Имам предвид да се прекалява… Спомням си какво ми каза, когато научи, че чакаме второ дете „Ако имаш едно, което е лудо за две, е много трудно. Но ако имаш две, имаш двеста“. И се оказа факт. В момента имам 200 деца“ – сподели Тото пред Петя Дикова през май т.г.

Йонислав, по-известен като Тото от "Скандау", създаде подкаст, който постигна голям успех и дори това лято направи турне с него.

„Нямам тайна за успеха на подкаста. Разговорът с Бербатов е с над милион гледания. Просто имам време и не им спестявам въпроси, ако са важни. Често неудобните въпроси не са ми интересни, защото са жълти. Защо да питам Благой Георгиев за жени, след като е толкова добър футболист“ – поясни Тото пред Петя Дикова.

Кръщене направиха и Иво Аръков и приятелката му Габриела Николаева. Техният син Тео се роди в началото на май т.г.

„Честито на моята приятелка, която днес стана MILF” ("Mother I'd Like to Fuck") – пошегува се тогава 34-годишният актьор и певец.

В началото на юни двойката отбеляза първия месец на детето със снимка на торта.