Популярният кулинар Иван Звездев стана дядо.

„Тервел е вече в моите ръце!!! Станах дядооо! Прекрасно е всичко в тоз живот!“ – написа щастливият готвач, който през август навърши 47 години.

Водещият на кулинарното предаване "Бон Апети" има три деца – Даниела, Димитър и Иван. Внучето е от дъщеря му Даниела, която е гримьор.

"И тримата могат да готвят. Малкият ми син най-много ме изненадва с баницата, която прави", сподели готвачът за семейството си преди време в ефира на bTV.

Първият епизод на предаването "Бон Апети" се излъчва на 16 април 2001 г. в ефира на bTV. Любопитен факт е, че през първите четири месеца не са имали сифон на мивката - затова се налагало да събират нещата с кофа, споделя известният готвач в студиото на "Тази събота и неделя".

Роднините на Иван Звездев считали, че ще стане инженер, защото техническата линия била силно застъпена в семейството му. Но той още от ученик не се разбирал с Питагоровата теорема. Бил увлечен от цирковите изкуства.

Акробатиката го завежда в цирка, а съпругата му става причината той да се захване с кулинария. След като се женят, тя му заявява, че иска съпругът й да си намери истинска работа - въпреки че е много добър цирков артист, тя не искала цял живот да се мотаят по фургоните.