Иван Звездев очаква своето първо внуче. Водещият на кулинарното предаване "Бон Апети" сподели снимки с бременната си дъщеря, на които двамата си сравняват коремите.

"Май някой трябва да отслабне!" - шеговито коментира той.

Иван Звездев има три деца - една дъщеря и двама синове.

"И тримата могат да готвят - и дъщеря ми, и двамата ми синове. Малкият ми син най-много ме изненадва с баницата, която прави", сподели готвачът за семейството си преди време в ефира на bTV.

Даниела Звездева се занимава с грим и често и баща й се възползва от нейните умения. На снимките тя показва заоблено коремче под черната си, къса рокля.

Първият епизод на предаването "Бон Апети" се излъчва на 16 април 2001 г. в ефира на bTV. Любопитен факт е, че през първите четири месеца не са имали сифон на мивката - затова се налагало да събират нещата с кофа, споделя известният готвач в студиото на "Тази събота и неделя".

Роднините на Иван Звездев считали, че ще стане инженер. Техническата линия била силно застъпена в семейството му. 

Но той още от ученик не се разбирал с Питагоровата теорема. Увлечен бил обаче от цирковите изкуства.

Вижте забавни моменти от кулинарното му предаване.

Акробатиката го завежда в цирка. Съпругата му обаче става причината той да се захване с кулинария. След като се женят, тя му заявява, че иска съпругът й да си намери истинска работа - въпреки че е много добър цирков артист, тя не искала цял живот да се мотаят по фургоните.