През топлите уикенди трябва да отделяме повече време за себе си. Даваме ви топ идеи как да релаксирате през почивните дни:

Спете повече

Сега ви се е паднало да си мързелувате в леглото. Изключете алармата и се излежавайте до обяд. Нека любимият ви направи закуска и ви я поднесе в леглото. Този мил жест ще ви накара да се чувствате като принцеса.

Идете на пикник или си направете барбекю

Излезте от шумния град. Вземете любимия човек или идете с приятелки някъде на спокойно зелено кътче с река или язовир. Направете си пикник или си хапнете барбекю за обяд и прекарайте остатъка от деня в сладки приказки и лежане на поляната. Това ще се зареди изключително много.

Поглезете се

Сега е времето да си запишете час за фризьор, маникюр или масаж. С изгодните ваучери в интернет можете дори да идете на СПА в някой уютен хотел за уикенда.

Ако не искате да харчите излишно пари, просто си направете домашна маска или си пригответе любимия сладкиш.

Отидете на кино или театър

От кога не сте имали време да посетите някое културно мероприятие? Сега е времето! Намерете компания (а защо не и сами) и изберете постановка или някоя филмова прожекция (бонус: яжте пуканки до насита).

Четете

Уикендът е прекрасно време да отделите внимание на любимата си книга, роман или списание. Изцедете си пресен фреш от портокал и грабвайте книгата и се потопете във въображаемия свят.

Всяка от тези свежи и отпускащи идейки ще ви накарат да се чувствате удовлетворени и отпочинали от натоварената седмица.