Серафим Василев – Финци, познат на всички зрители от участието си във втори и в осми сезони на "Фермата", омъжи една от трите си дъщери – Гергана.

Снимка: Соня Ангелова

Нейният съпруг Димитър е от Козлодуй и сватбата бе точно там. Изнесеният ритуал бе до кораба „Радецки“, а самото тържество в ресторант в града.

Снимка: Соня Ангелова

Младоженците Гергана и Димитър живеят в София, където работят в ИТ сферата.

Снимка: Соня Ангелова

За музикалната програма на сватбата се погрижи Евгени Коев, също участник във "Фермата" 8, и неговата група „Казанлъшко настроение“.

Булката Гергана със сестра си Здравена
Снимка: Соня Ангелова

„Сватовете дойдоха да вземат булката от дома ни в Лом. На младоженците подарихме околосветско пътешествие, като те ще си изберат къде да отидат. През септември ще правим сватба и на другата ми дъщеря Здравена. Тя се занимава с авиационни технологии“ – сподели Финци пред LadyZone.bg.

Гергана и сестра й Благовеста, която скоро става на 4 години
Снимка: Соня Ангелова

Третата му дъщеря Благовеста скоро ще стане на 4 години. Тя е кръстена на наставничката от "Фермата" Бети. Именно Бети и Ники са и кумове на Серафим и съпругата му Илияна.

Снимка: Соня Ангелова

На сватбата бе и дъщерята на Бети и Ники – Петя, която очаква своето трето дете. През октомври 2021 г. тя роди близнаци – Николай и Мадлен.

Снимка: Соня Ангелова

„Този уикенд отивам при Бети и Ники, които ще изпращат говедата на паша. Иначе работата върви добре, развиваме се. Пожелавам си скоро да има внуци“ – призна ни хлебарят от Лом.

Снимка: Соня Ангелова

Останалите снимки, предоставени от Финци специално за LadyZone, можете да видите в галерията най-горе.