Двукратният победител във „Фермата“ (пети и осми сезонВеселка Маринова бе водеща на Празника на билките, планината и туризма в село Балканец, намиращо се на 9 км от Троян.

Снимка: Троян експрес

„Празникът се провежда за 18-ти път. Главният организатор Даниел Сираков ме покани да водя заедно с Владимир Иванов. Деси Добрева, Даниела Атанасова, Алис Моллова и други изпълнители пяха, а от БагаТур направиха демонстрация на древни ритуали. Имаше чай от местни билки и, разбира се, бира, защото следобед беше доста горещо“ – сподели Веселка пред LadyZone.bg.

Снимка: Троян експрес

За радост на всички нейни фенове тя се е качила за кратко на един от конете на БагаТур и се е снимала с всеки, който я помоли.

Снимка: Личен архив

„Любопитното е, че този кон много прилича на моя. Харесах си го“ – поясни Веселка.

Снимка: Троян експресПобедителката от "Фермата" продължава да работи в своето кафене в Троян. 26-годишната майка на три деца няма конкретни планове за лятото и признава, че всичко се решава в последния момент.

Снимка: Троян експрес

 

БагаТур е организация, чиято цел е да възстанови и популяризира ценностната система на предците от времето на създаването на Дунавска България.

Снимка: Троян експрес

Останалите снимки можете да видите в галерията най-горе.