През уикенда поп звездата Елтън Джон сподели с милионите си последователи в Инстаграм редки снимки на своите синове. Кадрите са направени по време на турнето на звездата в Австралия и показват колко пораснали са 9-годишният Закари и 7-годишният Илайджа – и двамата родени от една и съща сурогатна майка.

Докато баща им изнасяше концерти в родината на кенгуруто, Илайджа и Закари очевидно не са скучали и минутка. От фотосите се вижда как двете момчета карат сърф, гмуркат се, срещат се с коали, галят кенгуру и жираф и ловят риба. 

72-годишната музикална легенда използва случая да благодари на феновете си в Австралия.

„Феновете бяха невероятни на всяко шоу, а екипите – блестящи. Огромни благодарности на всички от Bondi Nippers за обучението на момчетата по безопасност във водата и спасяване.“

Това са редки кадри на семейството на Джон, което обикновено моли медиите и пресата да уважават техния личен живот.

„Благодаря също и на австралийската преса за това, че уважи нашия личен живот, което позволи на нашите синове свободно да опознаят австралийските съкровища, без да бъдат обезпокоявани. Довиждане от семейство Фурниш-Джон. Нямаме търпение да се върнем!“

Кадри от австралийското приключение сподели и съпругът и дългогодишен партньор на Елтън Джон - Дейвид Фърниш, с когото заедно отглеждат двете момчета.