Все по-трудно е на мъжете да измислят оригинален начин, по който да предложиш брак. Един мъж на 33 години разбива всички клишета!

Еди Окоро прекарва няколко седмици в опити да изненада своята любима Кали Рийд. Той купува диамантен пръстен за половинката си през 2019 г., но не желае да избързва с поднасянето му.

Вместо това Окоро прави снимки на различни места, които посещава с приятелката си и с бижуто, но без нейно знание. Той снима пръстена зад гърба и в магазина, по време на разходка и дори докато тя спи. Бижуто дори е поставено сред ценностите й, където остава два дни.

ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ТЯ НЕ ПОДОЗИРА НИЩО 

В социалните мрежи Еди споделя своята любопитна идея с последователите си, озаглавявайки публикацията си “Как да предложиш на Кали”.

“Някои планират флашмоб, изискана вечеря или дори правят надпис - Омъжи се за мен”, разказва той и допълва: “Еди не планира. Аз съм спонтанен импровизатор.“

Смелостта му стига своя връх, когато той поставя пръстена в ръката на приятелката си, докато тя спи.

“Идеята бе да направя колкото се може повече снимки, в по-смели моменти, докато намеря перфектния момент за предложението. Или докато не ме хванат, тогава бих предложил!“

Публикациите със снимките на Еди и пръстена в социалните мрежи стават сензация. Някои потребители го наричат “гений”, а другите пишат “Това е епично!”

ГРАНДИЗОНИЯТ ФИНАЛ

След множество снимки, които са като репетиция за сюблимния момент, Окоро показва и как точно е направил предложение на своята любима.

Въпреки проявите на оригиналност в рамките на цял месец, накрая той постъпва доста класически - пада на едно коляно.

Двамата стават официално семейство през август 2021 г. А тази година отбелязват и първата си годишнина.

С две думи - да живее любовта!!!

 

А ето как един българин предложи брак на фолклорен фестивал в Жеравна.