Супермоделът Джиджи Хадид публикува за първи път любопитни снимки, разкриващи детайли от жилището й и от бременността й.

Манекенката и музикантът Зейн Малик се сдобиха с дъщеричка през септември. Нейното име Каи (Khai) бе разкрито едва в края на януари.

На един от кадрите виждаме, че 25-годишната Хадид е заделила половината от кабинета си за детски кът, в който има палатка и много играчки, като розовият цвят преобладава.

Снимка: instagram/gigihadid

На друга снимка виждаме как манекенката е избирала през август цвят за стените в детската стая. Сред кадрите с наедрелия корем на Джиджи има и едно симпатично признание – за постоянното й желание да яде печени свински ребра. На снимката виждаме как 28-годишният музикант полива обилно месото със сос.

Снимка: instagram/gigihadid

Звездното семейство не показва лицето на дъщеричката си, но виждаме какъв подарък е получила тя от модния бранд Tommy Hilfiger – розово яке, на чийто гръб е избродирано името на детето.

Снимка: instagram/gigihadid

“Времето за дрямка свърши“ – пише манекенката към снимка на детската ръчичка, публикувана като Story в нейния Инстаграм профил.

Снимка: instagram/gigihadid

Наскоро Джиджи Хадид показа как ще изглежда мартенският брой на списание Vogue – нейната първа солова изява на корицата на модната библия.

Снимка: instagram/gigihadid

„Кой да предположи, че ще храня дъщеричката си, докато ви показвам първата си соло корица в списание Vogue?“ – коментира щастливата майка.

„За мен е голяма емоция и чест да съчетая тази стъпка в кариерата си с майчинството“ – обобщава 25-годишната красавица.