Тейлър Суифт го направи отново! Певицата подари мил подарък на бебето на Джиджи Хадид, която роди съвсем скоро. Малката красавица получи меко розово одеялце. На снимка, която Хадид сподели в сторито си в Инстаграм, бебето лежи, облечено с тениска с логото на Версаче и завито с подарената завивка.

"От леля @donatella_versace (с таг върху блузката) и @taylorswift (с таг върху одеялцето), която направи това", написа Джиджи Хадид към снимката.


Джиджи Хадид и Зейн Малик споделиха, че вече са станали родители, с черно-бели кадри, на които се виждаше само ръчичката на бебето. Все още не е ясно какво името са избрали. 

Друго бебе с късмет също получи меко одеялце от Тейлър Суифт - бебето на Кейти Пери.

На 14 септември певицата сподели, че дъщеричката й е получила розово, ръчно бродирано одеялце. На плата е ушито малко разцъфнало цвете с надпис Baby Bloom. Снимката беше придружена с пост "Надявам се да го ползва с години, докато се превърне в неразпознаваемо парченце плат, което да държи в джоба си като тийнейджър". 

Този жест е продължение на възстановените добри отношения между двете. Кейти Пери и Тейлър Суифт водеха ожесточени спорове помежду си, започнали заради бекъп танцьори. Тейлър Суифт обвини Кейти Пери, че саботира турнето ѝ през 2014 година, когато нае хора от нейния екип.

По-късно Кейти изпрати истинска маслинова клонка на Тейлър Суифт като призив да сложат край на враждата си. Явно с маслинки и завивки едно приятелство може да се възстанови.