Дейвид Бекъм и Виктория празнуват 23 години брак. След още 2 години звездното семейство ще отбележи сребърна сватба. Каква е тайната на успешния им брак?

Модната икона сподели, че много хора са й предричали, че тази връзка няма да се получи. Тя има обаче сериозно доказателство за точно обратното.  

"Казват, че не е забавен, казват, че никога не се усмихвам, казваха, че няма да издържим. Днес празнуваме 23 години брак. Дейвид, ти си моето всичко, обичам те толкова много" - написа тя към кадър, на който и двамата са усмихнати. 

Какво отговори влюбеният Дейвид? 

"Преди 23 години Пош стана госпожа Бекъм, но тя винаги ще бъде Пош. Честита годишнина! Леле, 23 години и 4 прекрасни деца. Обичам те, всички те обичаме" - написа футболистът. 

Виктория Карълайн Адамс, известна като „Пош Спайс“ е част от популярната британска група „Spice Girls“, която е на върха през 90-те години. Псевдонимът на чаровната брюнетка – „Пош“, преведено от английски означава „Шикозната“. И досега тя е известна като модна икона, особено след като става супер активна със заниманията си в областта на модата и козметиката. 

Снимка: Getty Images

Дейвид публикува видео от тяхно телевизионно участие в миналото. Вижте колко различно са изглеждали тогава двамата. 

В семейството на Виктория имат традиция с дългите бракове.

През юни минлата година нейните родители отбелязаха своята златна сватба.

50-годишният им юбилей беше повод да се събере цялото семейство. 

 

Тайните на успешния им брак