Приятелите на Дейвид и Виктория Бекъм споделят, че появата на малката им дъщеричка Харпър е "освежил" брака им и футболистът често приготвял романтични вечери за съпругата си.

Първата дъщеря в семейството на Бекъм се появи през юли т.г.. "Харпър ги кара да се чувстват като младоженци. Не че имаха някакви проблеми - Виктория просто смяташе, че тръпката помежду им не е, каквато беше някога - но това е напълно нормално, когато двама души са заедно повече от 10 години. Появата на малката обаче подтикна Дейвид да покаже нежните страни от харакатера си и романтиката отново се е настанила в дома им." - споделя близък до семейството, цитиран от femalefirst.co.uk.

Миналата седмица Бекъм дори напълнил ваната за съпругата си и украсил банята с цветя и ароматни свещи. "Сякаш малкото момиченце е натиснало някакъв бутон у Дейвид и той е по-влюбен в жена си от всякога. Прави й романтични вечери - нещо, което не се е случвало от времето, в което се бяха запознали. Поръчва пица за момчетата и после ги изпраща в стаите им, докато готви. След това има свещи и червено вино. Дори музика. Прави го просто така, без повод, само за да я изненада." - продължава семейният приятел.

Футболистът и дизайнерката имат 3 момченца - Бруклин (на 12г.), Ромео (на 9г.) и Круз (на 6г.)