Продължава от Част 1

8.11.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Венера. От една страна ще е амбициозно и с материални стремежи, засилени и от присъствието на Луната в Козирог. От друга страна Венера ще е причината да е обичливо и състрадателно. Денят му на раждане, ако си го е избрало само, го орисва на кармична разплата. Съдбовният му път изисква да гради кариера в интелектуалната сфера. Денят не е подходящ избор за планово раждане или секцио.

9.11.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Сатурн. Зодиакалният му знак е причината да е импулсивно и целеустремено, а Сатурн ще тушира тази прибързаност. Луната във Водолей ще го превърне в носител на новото. Денят му на раждане е подвластен на желание да е винаги в първите редици. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материалната си стабилност и да твори само положителна карма.

10.11.2013 - Детето, родено в този ден е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Слънцето. Комбинацията е странна, защото амбицията на Скорпион се разпростира и върху благотворителност и съпричастност. Луната във Водолей ще наложи нужната консервативност на детето. Денят му на раждане е носител на амбиция, целеустременост и на инат. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си и прекалената си чувствителност.