Продължение от Част 1

8 МАЙ - СРЯДА - децата, родени в този ден са подвластни на Телец и на Меркурий. Денят им на раждане е носител на кармична разплата и засилени материални стремежи. Съдбовният им път изисква да не са прибързани, да не надскачат възможностите си, ако искат да постигнат успех и спокойствие в живота. Меркурий ги дарява с умение да говорят убедително, а хората да ги следват и да подкрепят идеите им. Така ще си гарантират мечтаната стабилност.

9 МАЙ - ЧЕТВЪРТЪК - децата, родени в този ден са подвластни на Телец и на Юпитер. Земният и спокоен знак изобщо не се комбинира с войнстващата планета, което е причина за припряност във всичко. Денят им на раждане е носител на амбиция, целеустременост и инат, но и на склонност към разпиляване. Тук ще им помогне техният Съдбовен път, който изисква да са умерени, търпеливи, тактични, да ценят знанията на другите хора.

10 МАЙ - ПЕТЪК - децата, родени в този ден са подвластни на Телец и на Венера, които ги зареждат със стремеж към красивото и хармонията в живота. Въпреки това чудесно влияние те ще са целеустремени и амбициозни, но в същото време и прекалено инатливи. Заради вибрацията в деня на раждане зависи само и единствено от тях дали ще вървят устремно към върха на житейската стълбица или ще седят на най-долното стъпало и ще гледат завистливо подминаващите ги. Съдбовният път ще им помага да общуват, но защо не и като си намерят компания и си "полегнат" на хлад на полянка.

11 МАЙ - СЪБОТА - децата, родени в този ден са повлияни от Телеца и от Сатурн. От една страна ще са колебливи, от друга са подвластни на Съдбовното изискване в деня им на раждане, да вървят по пътя си и да не се отклоняват, за да угодят на някого. Съдбовният им път е осеян с трудности, които са длъжни с времето да преодоляват без странична помощ. За тях е особено важно да са запознати с 32-годишния Сатурнов тотемен календар, за да не допускат непоправими грешки в живота си.

12 МАЙ - НЕДЕЛЯ - децата, родени в този ден са подвластни на Телец и на Слънцето. Ще са общителни до степен да се втурват и да се запознават с някой, който им е харесал от разстояние, затова и ще са склонни да привличат към себе си неподходящи приятели и партньори, които ще ги използват. Съдбовният им път изисква да изживеят по-голямата част от живота си извън България, като, ако спазят това изискване ще си спестят проблеми от всякакво естество и успехът ще е винаги с тях.

13 МАЙ - ПОНЕДЕЛНИК - децата, родени в този ден са подвластни на Телец и на Луната. Отново причина за меланхолия, която при тях ще е силно изразена при намаляваща Луна и в деня им на раждане - понеделник. Вибрацията в деня на раждане е носител на кармична разплата, но и на щастие и подкрепа, което им дарява двойното число 13. Съдбовният им път изисква от тях да постигнат стабилност и хармония в живота и отношенията, за което ще им помогне техният стабилен зодиакален знак. Денят не е добър за раждане със секцио.

14 МАЙ - ВТОРНИК - децата, родени в този ден са подвластни на Телец и на Марс. Прибързаността им е винаги водеща, когато решат, че някой нарочно блокира пътя им. Денят им на раждане е носител кармична отплата и на желание за промени и пътувания. Успехите им могат да бъдат последвани от резки спадове и провали, ако не бъдат осъзнати отговорностите, които им носят резките промени. Не трябва да бъдат подвластни на чужди съвети. Добре е да се вслушват повече в собствената си интуиция. Съдбовният им път изисква да градят професионална кариера, да не допускат до себе си хора, които целят да се възползват от техните знания и умения.