Искате ли да научите повече за вашето дете, което очаквате да се роди през месец май 2013г.? Тогава следете материалите на Светлана Тилкова-Алена, посветени на това какъв ще бъде характерът им и какво бъдеще ги очаква. В четири поредни материала, ще ви информираме за всяка една от датите през май и какво вещае тя на детето, родено на нея. Започваме с първите седем дни от месеца.

1 МАЙ - СРЯДА - децата, родени в този ден ще са подвластни на Телец и на Меркурий, затова от една страна ще са стабилни, а от друга ще притежават умението да говорят добре. Денят им на раждане е носител на амбиция, целеустременост, но и на инат. Съдбовният им път ще е причината да общуват с лекота, но е добре да ги научите да разпознават неподходящите приятелства и партньорства.

2 МАЙ - ЧЕТВЪРТЪК - децата, родени в този ден ще са подвластни на Телец и на Юпитер, което е знак, че ще се наложи да надмогнат своята притеснителност и в същото време да прояват енергията заложена им от Юпитер, която ще им помогне да се адаптират лесно в непозната среда. Денят на раждане е носител на колебливост и неувереност, а съдбовният път на трудности, породени от странични фактори, чрез чието преодоляване ще се научат да се борят за мечтите си.

3 МАЙ- ПЕТЪК - децата, родени в този ден, ще са подвластни на Телеца и на Венера, която е управител на знака. Ще са добронамерени, хора на изкуството, общителни до степен на податливост на влияние в ранните си години. Общителността, заложена в деня им на раждане се обвързна и с техния Съдбовен път, който изисква да изживеят голяма част от живота си извън България. Вибрацията, даряваща им качеството лесно да създават контакти ще им помогне за лесната им приспособимост.

4 МАЙ - СЪБОТА - децата, родени в този ден, ще са подвластни на Телеца и на Сатурн. От една страна денят е носител на кармична отплата и трудности, които Сатурн може да удвоява. От друга страна Съдбовният път изисква родените в деня да се стремят към стабилност в живота и хармония в отношенията. Тук може да помогне влиянието на Телеца, който ще ги зареди с упоритост и ще е причина да приемат трудностите като предизвикателство и шанс за себеизява. Денят не е добър за раждане със секцио.

5 МАЙ - НЕДЕЛЯ - децата, родени в този ден са подвластни на Телеца и на Слънцето, което е причина да блестят в своята светлина и да са винаги различни и правещи впечатление. Ще са променливи, неспокойни, устремени да опознават нови светове. Съдбовният им път изисква да градят професионална кариера и да не правят комвпромиси в своя вреда. Ще са добри изследователи, археолози, пътуващи журналисти. Трудно ще се задължат дълго на едно и също място.

6 МАЙ- ПОНЕДЕЛНИК - децата, родени в този ден са подвластни на Телеца и на Луната. Стабилността, заложена в деня им на раждане може да бъде разклатена от влиянието на Луната защото ще са меланхолични и чувствителни. При тях седмицата ще започва в късния следобед на понеделник, или от вторник, но пък ще са активни и в неделя. Съдбовният им път изисква да градят с труда си материална стабилност и те ще го правя с удоволствие. Би било добре да ги приучите да не се поддават на влияние и да не са прекалено щедри и доверчиви.

7 МАЙ - ВТОРНИК - децата, родени в този ден са подвластни на Телец и на Марс. Заради вибрацията в деня на раждане са устремени към интелектуално развитие и ще постигнат много в професионалната си кариера. Въпреки това е добре заради Съдбовният им път, който ги зарежда с енергия, емоция и прибързаност, да ги приучите на търпение, когато нещо не става в определения от тях срок или според очакванията им, които ще са много завишени.