Ако искате да научите повече за вашето дете, което очаквате да се роди през месец май 2013г., следете материалите на Светлана Тилкова-Алена, посветени на това какъв ще бъде характерът им и какво бъдеще ги очаква. В четири поредни материала, ще ви информираме за всяка една от датите през юни и какво вещае тя на детето, родено на нея. Започваме с първите седем дни от месеца.

1 ЮНИ 2013 - детето, родено в този ден от една страна ще е амбициозно и целеустремено, а от друга - променливо и неспокойно. Подвластно е на Близнаци и Сатурн и ще разнищва всичко, което вижда, така че да не остава нищо скрито. Бързо ще научава тайните на хората. Съдбовният му път е причина за трудности, но те ще му носят полза, защото ще го спират в устрема му и ще го предпазват от грешки.

2 ЮНИ 2013 - детето, ако само е решило и се роди в този ден, ще е колебливо и неуверено, тактично и мълчаливо, до мига, в който набере самочувствие, за което е добре да му погонете и вие, неговите родители. Подвластно е на Близнаци и на Слънцето и бързо ще грабва околните с умението си да разказва. Съдбовният му път изисква да живее през по-голямата част от живота си извън България, ето защо не е редно да го спирате. Денят не е препоръчителен като избор за секцио.

3 ЮНИ 2013 - детето, родено в този ден ще е общително и лесно ще се приспособява към нова среда. Подвластно е на Близнаци и на Луната, затова не се изненадвайте, ако неговата активна седмица започва в понеделник следобед или във вторник. Съдбовният му път изисква да се стреми през целия си живот към стабилност и хармония в отношенията.

4 ЮНИ 2013 - детето, ако само е избрало да се роди в този ден ще е подвластно на кармична разплата. Трудностите по пътя му няма да са малко, но отново повтарям, ако това е неговият личен избор, то знае защо е избрало този ден. Подвластно е на Близнаци и на Марс - комбинация идеална, за да преодолява всички препятствия по пътя си. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера. Денят не е добър като избор за секцио.

5 ЮНИ 2013 - детето, родено в този ден ще е устремено към промени, към новото и непознатото, в съзвучие с неговия зодиакален знак. Подвластно е на Близнаци и на Меркурий. Ще говори омайно и ще привлича хората към себе си. Съдбовният му път изисква да печели парите си само с труда си и да гради само положителна карма.

6 ЮНИ - детето, родено в този ден ще се старае да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията, доколкото това е възможно за представител на зодия Близнаци, повлиян и от Юпитер. Ще бъде непрекъснато устремено на някъде. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си и прекалената си чувствителност.

7 ЮНИ 2013 - детето, родено в този ден ще върви по пътя на духовното си и интелектуално израстване. Подвластно е на Близнаци и на Венера, което го превръща в обичливо и всеотдайно. Съдбовният му път е причината да е прибързано.