Били Лорд, единствената дъщеря на актрисата Кари Фишър, прочула се с ролята на принцеса Лея от „Междузвездни войни“, роди първото си дете.

Щастливата майка съобщи новината чрез умилителна снимка в Инстаграм, на която виждаме крачетата на бебето, чието име е Кингстън Фишър Лорд Ридъл.

28-годишната актриса е успяла да запази в тайна бременността си и изненада всички, като колежката й Джейми Лий Къртис коментира „Чакай, какво?“.

Били Лорд с майка си Кари Фишър и баба си Деби Рейнолдс, януари 2015 г.
Снимка: Getty Images

Звездата от „Междузвездни войни“ Марк Хамил (Люк Скайуокър) поздрави родителите и добави „Не мога да си представя по-подходящо бебе, което да има "KING" и "LORD" в името си.“

Актрисата Кари Фишър почина на 60 г. през декември 2016 г. от сърдечен арест по време на полет от Лондон за Лос Анджелис. Ден след това на 84 г. почина майка й Деби Рейнолдс, чиято най-ярка роля е в класическия мюзикъл „Аз пея под дъжда“ (1952).

Двете жени бяха погребани заедно в Лос Анджелис, като до ковчега на Деби Рейнолдс бе поставена урна с част от праха на Кари Фишър, оформена като таблетка от антидепресанта Prozac.