„Споделяме моменти от най-специалния ни ден и искаме да благодарим на всички, които го направиха такъв. На родители ни, които преминаха през всичко заедно с нас (както винаги), на кумовете ни, на приятелите ни и на всички замесени, които бачкаха за това събитие и го направиха велико“ – написаха в Инстаграм Боро Първи и съпругата му Ани.

Снимка: Владо Василев

31-годишният музикант Борис Мравков, познат на всички с псевдонима си Боро Първи, се ожени в началото на септември за художничката Ани Пунчева в двореца в Балчик.

Тя е завършила бакалавърската си степен по журналистика в University of Westminster в Лондон. След три години в чужбина избира да се върне и да продължи образованието си в България. Създава свой блог, рисува в областта на абстрактния експресионизъм.

„По принцип не обичаме да споделяме лични моменти в интернет, които не са пряко свързани с работата ни, но решихме да споделим кратки отрязъци от най-личния ни ден, защото има смисъл. Има смисъл да се напомня, че нещата, които ни остават най-накрая на този свят, са обичта и приятелството. Инвестицията с най-голяма възвръщаемост е тази в човешките отношения. Пазете и ценете хората около вас, най-вече като откриете сродната си душа. Полагайте усилия всеки ден, за да запазвате и развивате тези отношения. Всичко е преходно, минаваме за малко през Земята и си отиваме, затова не губете време... Обичайте. След 100 години никой няма да ни е познавал, най-вероятно никой няма да ни помни, така че отърсете се от суетата на времето и просто живейте“ – написа на 19 септември Боро Първи и сподели това видео:

В края на септември Боро Първи и Ани Пунчева гостуваха в „Преди обед“. Какво споделиха за приказната си сватба, защо Боро Първи е живял във Франция и как прави домашна лютеница – вижте във видеото: