Не, не виждате двойно. Зрението ви си е напълно в ред. Просто еднояйчни близначки се омъжват за еднояйчни близнаци и им се раждат момченца, които много си приличат.

Британи и Бриана винаги са искали да се омъжат за близнаци. Срещат братята Джош и Джеръми на фестивал на близнаците в Туинсбърг, Охайо през 2017 г. Година по-късно се връщат на същото място, за да споделят общата си сватба. Няколко години по-късно и двете близначки забременяват почти по едно и също време и така през януари 2021 г. се появява Джет, който е син на Британи и Джош и Джакс – син на Бриана и Джеръми, който се ражда 4 месеца по-късно.

На практика Джет и Джакс са първи братовчеди, но от генетична гледна точка – те са братя. Рядкото явление се обяснява с т.нар. „кватернерни близнаци“ – термин, които се използва за потомството на двойки, съставени от 2 двойки еднояйчни близнаци.

Двете семейства са толкова близки и свързани, че дори споделят общ акаунт в Инстаграм, където виждаме десетки техни снимки – облечени еднакво по двойки, включително и синовете им.

„Мечтите ни се сбъднаха. Какви щастливки сме, че имаме възможността да ги изживеем“, споделят Британи и Бриана в интервю пред “Пийпъл“.

Тази година Великден е още по-специален за сестрите, защото за първи път от 2016 г. насам ще празнуват празника с цялото семейство и ще имат възможността да заведат съпрузите и децата си в дома на майка им.

Имението й се намира във Вирджиния, за което близнаците Сейлърс, както ги наричат всички, ще трябва да пътуват 3 часа, за да стигнат. Традицията в семейството включва посещение от великденския заек и търсене на великденски яйца.

Вижте любопитно видео от света на близнаците: