Не можем да скрием колко много се възхищаваме на подобни смели и преди всичко истински щастливи от избора си звездни семейства, които не се страхуват да сбъдват мечтите си. А Алек Болдуин никога не е крил, че си мечтае за голямо семейство. Е, смеем да твърдим, че то вече е такова, защото на бял свят се появи петото дете на холидувския актьор, което е момченце. Той побърза да сподели радостта с феновете си в Инстаграм.

На снимката красивата му съпруга Хилария изглежда спокойна и дори отпочинала, държейки най-малкото Болдуинче, както двамата наричат децата си на галено.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Алек и Хилария се женят през 2012 година и доказват, че за любовта граници няма. Актьорът е на 60, а половинката му е с цели 26 години по-млада. Двамата имат още три общи деца – Кармен на 5, Рафаел на 3 и Леонардо, който до скоро беше най-малкият член на семейството. От първия си брак с Ким Бейсинджър актьорът има 22-годишна дъщеря.

Още не е ясно какво име е получил най-малкият мистър Болдуин, но в своя Инстаграм профил Хилария сподели същата снимка, като допълни рожденото тегло на бебето – малко на 3600 грама.

Ами, честито!