Кулинарният вкус и чувствителното ни небце често ни отвеждат на места, на които опитваме вкусни и оригинални ястия. Чревоугодничеството може и да е грях, но ние знаем, че признат грях е половин грях. Затова решихме да споделяме с вас нашите открития. Така и вие ще можете да опитате, да се насладите и да споделите впечатления.

Следобедното ни желание да похапнем нещо сладко отведоха високите ни токчета в малко магазинче с продукти на harmonica – известни с био храните си. От предлаганите комбинации на палачинки – с малиново сладко и джинджифил, зелени смокини, тахан, сирене и босилек, кашкавал и маслини, и др., решихме да опитаме първaтa. 

За палачинка „Малинка” 
Плюсове

Приготвя се на място, пред вас и е топла. Използват се продукти, които са 100% био. Комбинацията с прясно настърган джинджифил е приятна за хладната есен, защото дава едно хубаво вътрешно затопляне.

Минуси
Маковото семе, макар и да дава допълнителен аромат и вкус, има неприятната способност да се завира между зъбите. Това качество на малките семенца ги прави по-досадни дори от случайно паднал върху главата ви кестен при есенна разходка.  


Магазинчето е малко, с уют, създаден от преобладаващото дърво в интериора. Има няколко стола, тип щъркел, на които може бързо да хапнете. Широкият прозорец гледа към булевард „Гурко”. Постоянният поток от автомобили не е най-приятната гледка, затова съветваме да обходите с поглед рафтовете или детайлно да разгледате арт лампите им.