Емблематичното трио от четвърти сезон на MasterChef - Men in the Kitchen, стартира кулинарна поредица в bistro.bg. Три пъти седмично Даниел Радойков, Кольо Минчев и Николай Немигенчев доставят на онлайн потребителите кулинарно преживяване не само за тялото, но и за душата, и въображението.

Тримата готвачи представят по динамичен, забавен и запомнящ се начин бързи и достъпни идеи, за да докажат, че приготвянето на храна вкъщи може да бъде лесно, забавно и здравословно. А вкусните и естетични преживявания са истински подарък за сетивата на любимите хора.

В ефира на „Тази сутрин“, те споделиха, че година след създаване на марката, са изминали дълъг, наситен с интересни кулинарни предизвикателства път от арената на MasterChef до тяхната собствена поредица. Сега се сбъдва още една тяхна мечта и искат да я споделят с всеки, който разбира храната като изкуство, забавление и удоволствие. Затова и слогънът на предаването е „Влюби се в готвенето“.

Men in the Kitchen почерпиха Антон Хекимян с една висококалорична, полезна и вкусна закуска, рецептата за която потребителите вече могат да намерят на bistro.bg. Николай Немигенчев поясни, че кайзершмарн или палачинковото суфле, гарнирано с пчелна пита и ягоди, е особено подходящо за старт на деня, защото дава енергия и сила.