Серина Уилямс живее в дом, в който има огромен басейн, караоке стая с тайна врата и галерия, в която е закачено платно с камък от луната. 

Тенисистката обаче няма тенис корт в дома си в Маями, Флорида. Причината е, че искала да разделя личния си живот от работата. 

В прекрасната къща Серина живее заедно с дъщеря си и своя съпруг. Мъжът до нея обаче нямал никакъв принос в процеса на проектиране. 

Всъщност тенисистката се е обърнала към фирмата за интериорен дизайн на сестра си, за да създаде мечтания  дом, пише "Пийпъл". Тенисистката разкрива, че съпругът ѝ не е участвал в създаването на интериора, защото двамата тъкмо се били запознали.

"Нямаше как да му кажа: "Хей, нека да направим това заедно. Това щеше да е много странно" - казва спортистката пред Architectural Digest.

Модерната ѝ къща разполага със скрита караоке зала, стая за трофеи, огромен басейн и винарска изба "с размерите на малък апартамент в Ню Йорк.

Кухнята на спортистката е с бели стени, черни шкафове и бял островен модул. Помещението е завършено със златни акценти. 

В трапезарията си Серина има маса за 8 души. Основната отличителна черта там са златните, черни, кафяви и сиви висящи лампи от тавана.

Серина има своя собствена стая за караоке, скрита зад шкаф за книги. Тайната врата води до помещение със сцена, музикални инструменти, бар, столове от плюш и неонов надпис "Серенада". 

Тенисистката не крие, че обича да се занимава с изкуство и самата тя понякога рисува. В галерията в дома си има платно, на което е залепен камък от Луната.