Моделът, инфлуенсър и майка Александра Богданска показа как изглежда новият й дом, с чийто ремонт и оформление се занимава от няколко месеца. 29-годишната благоевградчанка се е доверила на интериорен дизайнер, а стилът е изчистен, минималистичен и решен в светли и модерни цветове.

Снимка: Screenshot / YouTube

Някои от стаите в новото жилище вече били завършени, а инфлуенсърката е решила да ремоделира само някои от тях, като промени предназначението им. В едно от помещенията, което преди е било детска стая, Богданска решава да махне мебелите и да го превърне в красива стая за сбирки с приятелки и офис.

„Тъй като съм самотна майка с дете, в спалнята, която вече съществуваше, ще си спя с Габчо, а вече тази стая имах за идея да бъде нещо като офис, снимачна площадка, за сбирка с приятелки, да бъде една cute лолитска стая, която да бъде красива“, споделя Александра във видео, посветено на новия й дом.

Снимка: Screenshot / YouTube

Тази стая от апартамента е решена изцяло в монохромни цветове, като акцентът в нея е белият диван, който според Богданска прилича на захарен памук.

Снимка: Screenshot / YouTube

Нейни фенове и последователи в youtube канала й обаче останаха учудени от липсата на лично пространство за сина й Габриел.

„Честит нов дом, нека има много любов и уют ! Това, което за мен е странно, че няма предвидени лично пространство за Габчо, а вместо това има стая за приятелски събирания“, пише един потребител, а друг добавя:

„Честит нов дом. Съвсем добронамерено искам да споделя, че децата растат много бързо и в един момент имат нужда от бюро за учене/писане на домашни и лично пространство с врата.“

За неволи при избора на майстори, напукана мазилка и скъпоструващи ремонтни услуги споделя още във видеото инфлуенсърката.

За момента Алекс не показва останалите помещения в новото си жилище, но споделя, че е изключително доволна от мебелиста, който изработва специална гардеробна за якетата на гостите и няколко други детайла, от които тя е впечатлена.

Снимка: Screenshot / YouTube

В края на клипа се вижда и част от кухнята и трапезната маса, която е подготвена за Бъдни вечер и е в очакване да посрещне родителите на благоевградчанката, защото видеото е снимано преди Коледа.

Снимка: Screenshot / YouTube

Вижте цялото видео: