.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

В конния спорт мъжете и жените участват заедно, няма разделение по пол (ВИДЕО)

Сю-Ан Паке | преди 13 седмици
Тази година за Световната купа по прескачане са записани рекорден брой участници - 243 коня от 10 държави

Купа на нациите е най-старото и престижно отборно състезание в света на конния спорт. Тази година за Световната купа по прескачане са записани рекорден брой участници - 243 коня от 10 държави. За конна база “Ген. Крум Лекарски” в Божурище това е десето юбилейно издание на състезанието. То продължава до неделя, 16 юни.

Във видеото можете да чуете и президента на събитието Ангел Шипковенски. Интересното е, че в конния спорт мъжете и жените участват заедно, нямаме разделение по пол, отбеляза той. Както и при конете няма жребец, кобила, кастрат - всички скачат наравно, допълва той.

Спасено конче с размерите на куче радва стопаните си и хиляди хора по света (ВИДЕО)Петмесечното пони е било предвидено за коледен подаръкПейо, конят, който лекува (ВИДЕО)Всяко посещение на необичайния терапевт оказва невероятно благотворен ефект върху пациентите
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите