.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Спасено конче с размерите на куче радва стопаните си и хиляди хора по света (ВИДЕО)

LadyZone.bg | преди 26 седмици
Петмесечното пони е било предвидено за коледен подарък

Запознайте се с Марта – 5-месечно пони, което радва стопаните си (а и хиляди хора по света) след преодоляването на няколко здравословни проблема, включително деформация на предните крака.

Фермерите от R&R Ranch в щата Мисури са взели Марта от развъдник, където я е очаквала съдбата на мнозина от събратята й – да бъде продадена за коледен подарък на хора, чийто умения за отглеждане на коне са под въпрос.

„Краката й едва издържаха собственото й тегло. Оставихме я в клинка, където тя премина през тридневно лечение. Вкъщи продължихме да се грижим за нея. С дъщеря ми на всеки два часа й давахме конско мляко“ – споделя пред Reuters Стейси Ролф от R&R Ranch.

Пейо, конят, който лекува (ВИДЕО)Всяко посещение на необичайния терапевт оказва невероятно благотворен ефект върху пациентитеКрасивите имена на конете (ГАЛЕРИЯ)... в конната база край ПланаРумен от "Плана кон": "Обучението на деца може да започне още от 7-8-годишна възраст"Конната база в Плана се намира на доста закътано, почти скришно място.
Ключови думи:Конче, Коне, Пони
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите