.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Пейо, конят, който лекува (ВИДЕО)

LadyZone.bg | преди 33 седмици
Д-р Пейо
Снимки: www.facebook.com/lessabotsducoeur/
Всяко посещение на необичайния терапевт оказва невероятно благотворен ефект върху пациентите

Д-р Пейо. Така го наричат всички с много любов. Д-р Пейо е всъщност жребец, който благодарение на шестото си чувство открива болни хора, нуждаещи се от подкрепа. И той им я осигурява. Връща усмивката на лицата на много тежко или неизлечимо болни хора.

Д-р Пейо

В началото Пейо и собственикът му Хасан Бушакур, които живеят във Франция, са обикаляли конкурси и шоу програми, но от години са избрали да се посветят на каузата да помагат на хората.

Два пъти в месеца двамата посещават болници и старчески домове, за да повдигат духа и да носят усмивки на тези, които се нуждаят най-много от това. Никой не насилва жребеца да влиза където и да било. Конят сам решава в чия болнична стая да влезе и затова запознати твърдят, че има шесто чувство – винаги избира хора в най-тежко състояние.

Всяко посещение на необичайния терапевт оказва невероятно благотворен ефект върху пациентите. След вече близо 4 години наблюдение над 300 специалиста потвържадват, че д-р Пейо помага при случаи на Алцхаймер, при полагане на палиативни и педиатрични грижи.

Последвай д-р Пейо в Инстаграм >> или във Фейсбук >>

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?