.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Терапия с пчели лекува болки в кръста (ВИДЕО)

LadyZone | преди 9 седмици
Клиентите на необичайното лечение вярват, че въздухът около кошерите може да понижи кръвното налягане и да облекчи затрудненията с дишането

Методът „пчелотерапия“ успокоява болката и лекува неразположения с енергията, създадена от движението на пчелите. Клиентите на необичайното лечение вярват, че въздухът около кошерите може да понижи кръвното налягане и да облекчи затрудненията с дишането.

Зидрунас Япертас е собственик на пчелотерапевтичен център в село Каунетискес, Северна Литва. Преди 7 години той се излекувал от болките в кръста с "пчелотерапия" и решил да разпространи това лечение.

Въпреки че повечето хора са скептично настроени към този начин на лечение, всяка година около 500 клиента посещават центъра (гледайте видеото).

Жена спаси пчела без криле и се сдоби с най-добър приятелВъзможно ли е да съжителстваш с пчела в дома си и колко важни са тези насекоми за хората?

Съществуват и други методи за лечение с пчелни продукти, като апитерапията, част от холистична медицина, която разчита на естествените пчелни продукти за подобряване и поддържане на здравето, както и за облекчаване на болка и подпомагане на лечението на различни здравословни състояния. При метода се използват пчелните продукти като мед, пчелна отрова, цветен прашец, пчелно млечице, восък и прополис.

Интересен факт: За целия си живот една пчела работничка прави една и половина супени лъжици мед.

Защо умират пчелите: Спор между стопаните на кошери, земеделците и държаватаПроби са взети и от пчелите, и от нивите
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите