.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Светлинен фестивал озари Алпите (ВИДЕО)

LadyZone.bg | преди 13 седмици
24 световни артисти показаха светлинното си творчеството

Най-големият фестивал на светлината озари италианския град Бресанон, който се намира в Алпите. Светлинното шоу привлече туристи от цяла Италия и Европа. 24 световни артисти показаха светлинното си творчеството. Основната тема на изложените произведения е водата. Целта е да се повиши осведомеността на важната й роля във всекидневния живот.

За втора поредна вечер Пловдив е домакин на уникално светлинно шоу„Фестивалът на светлините” е част от събитията, свързани с Европейската столица на културата

Екстремните метеорологични събития на Алпите стават все по-чести, наводненията и лавините се увеличават. Стопяването на снега задължава животните да се местят на по-високи върхове в планините.

Стефано Кагол, един от артистите: „Ледниците се разтопяват! Вероятно след 100 години ще изчезнат. Поради тази причина исках да сложа този неонов знак между тези две реки. Нещо, което да се запомни и да ни кара да се замислим.“

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите