.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Иван Шопов за новия албум "Kanatitsa - Remixed" и колаборацията с Насимо (ВИДЕО)

Евгений Милов | преди 24 седмици
Снимка: Евгений Милов
Музикантът даде специално интервю за Ladyzone преди премиерата на албума

Две от най-познатите имена на съвременната арт сцена в България - Иван Шопов и Насимо - обединяват творчески сили за колаборация по случай новите си самостоятелни проекти. 

В ремиксираната версия на "Kanatitsa" се включват повече от 25 местни и чуждестранни електронни артисти, а самият Насимо е автор на визията за обложката на "Kanatitsa - Remixed" на албума с "Авигея".

Иван Шопов пък се заема с озвучаването на откриване на изложбата на Насимо "Life is a Study" на 15 май, съпътствана от представяне на книгата "25 Years on Nasimo: Sketchbook".

Творецът Станислав Трифонов - Nasimo: Първият ми надпис беше "Skate or die" (ВИДЕО)За него сградите са платна, а височината и размерите им изглежда не го плашат. Вижте какво сподели той пред LadyZone за изкуството си

Какво трябва да знаете за албума "Kanatitsa - Remixed" преди официалното му представяне на 18 май? Не губим време и даваме думата на Иван Шопов.

Иван Шопов и Насимо влизат в уникална колаборация за новите си проектиТова са албумът “Kanatitsa - Remixed” на eлектронния артист и изложбата “LIfe is a Study” на стрийт арт художника
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите