.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Творецът Станислав Трифонов - Nasimo: Първият ми надпис беше "Skate or die" (ВИДЕО)

Боряна Константинова | преди 34 седмици
Станислав Трифонов (Насимо)
Снимка: Евгений Милов
За него сградите са платна, а височината и размерите им изглежда не го плашат. Вижте какво сподели той пред LadyZone за изкуството си

Станислав Трифонов, който е известен с името Nasimo, е роден през 1979 г. в град Търговище. Още от 15-годишен започва да рисува графити, а днес е един от най-известните графити артисти на Балканите. От драскач по стени, той се превръща в графити артист. Днес прави изложби, провежда курсове по рисуване за напреднали, от около година има студио за стенoпис "Fine Art Factory" и повече от пет години е основен дизайнер на облекло в "Goloka". Вижте какво ни сподели Nasimo във видеото за LadyZone. 

Произведенията му ще откриете по улиците у нас, но и по света. Рисувал е в Канада, Великобритания, Германия, Австрия, Италия, Белгия, Португалия, Полша, Чехия, Румъния, Сърбия, Гърция, Косово, Турция, Индия и Китай.

Какви оценки получава(х)те в училище?