.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Какво си купи със 100-те хиляди лева победителят във "Фермата 2" Стоян Спасов

LadyZone.bg | преди 4 седмици
"И ние като всички селяни духнахме от селото и отидохме в зверилника. На децата много им харесва"

Репортерът на „Преди обед“ (bTV) Камен Лисички посети Стоян Спасов в неговия дом в село Бъта. Ето какво сподели победителят във "Фермата":

Три години след предаването хората още ме познават, още се снимат с мен. Все едно се е появил Майк Тайсън или Бен Джонсън. Такава топлина от хората! Не съм вярвал, че ще ми се случи.

С наградата първо исках да направя фитнеса по-голям, но нещата не станаха и реших да инвестирам в дом – да остане нещо за децата ми. Едно жилище в Пловдив купихме.

И ние като всички селяни духнахме от селото и отидохме в зверилника. На децата много им харесва. Училището е само на две минути. А тук, в селото, ставаха в 6, хващаха автобуса за Панагюрище, там дремеха до 8 часа...

Малкия го обличахме миналата година с кукерски костюм, но вика „Тук ми боде, там ми боде“. Докато голямата е на 12-13 години и не е претенциозна. Облича костюмите с голямо удоволствие.

Аз съм по сладкото. И луканка обичам, но между двете бих избрал сладкото.

Не искам да ходя в чужбина на гурбет. Кумът онзи ден пак ми предлага да ходя в Германия. Тук ще се мре! И тук се изкарват пари. Не са милиони, но живея. 

Вижте целия разговор със Стоян Спасов тук:

Как живее днес Стоян Спасов от "Фермата 2" и в какво вложи наградата?След победатаВ какво вложи наградата от „Фермата“ победителят Яни Андреев"Планирам да уча винопроизводство, за да направим малка винарна"

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите