.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

В какво вложи наградата от „Фермата“ победителят Яни Андреев

LadyZone.bg | преди 3 седмици
"Планирам да уча винопроизводство, за да направим малка винарна"

Репортерът на „Преди обед“ (bTV) Камен Лисички продължава своите срещи с победителите от предишните сезони на "Фермата". Ето какво сподели пред него бившият учител по история от село Козлец Яни Андреев:

Живеем горе-долу по същия начин, с леки подобрения – измазахме къщата, за да ни е по-топло. Направихме ново помещение за съхранение и добиване на меда. Закупихме нови кошери и лека-полека се развиваме. Мисля да запиша ново образование – технолог на виното и пивото, и, ако е рекъл Господ, след време да произвеждаме хубаво вино.

Купихме патици, но малко объркахме породата. Трябваше да са глухонеми, а те излязоха мюрета и са шумни (смее се).

Продължавам да продавам на пътя част от продукцията... Искам да направим малка винарна от порядъка на 5-10 хиляди бутилки и да затворим цикъла с гроздето. Животът е мед и вино. Важното е да има здраве!

Лятно време, когато сме по нивите, ядем предимно тестени неща, за да имаме сили. Като дете най-много обичах мекици с мед. Изяждах по един небостъргач – 18 мекици!

Външната реставрация на църквата в село Книжовник е към края си. Тя е построена в началото на 20 век. Хората са я направили по време на войни, в тежки времена, а ние сега едва събираме пари за реновирането. Това е малко тъжно. Трябват ни още около 20 000 лева, за да завършим ремонта отвътре.

Набожен съм. Напоследък се моля за малко промяна в отношенията между хората. И да са здрави всички.

Съветът ми към участниците във „Фермата“ е да запазят себе си.

Целия разговор с Яни Андреев можете да видите тук:

Как се промени животът на Яни Андреев две години след наградата от 100 000 лева?В какво вложи наградата бившият учител по история и настоящ пчелар?Какво си купи със 100-те хиляди лева победителят във "Фермата 2" Стоян Спасов"И ние като всички селяни духнахме от селото и отидохме в зверилника. На децата много им харесва"
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите