Времето ни на тази планета е малко, затова не го прахосвай в житейски дреболии. Прекарай ценните си часове да правиш това, за което душата ти копнее и стани човекът, който си роден да бъдеш.

С най-новия оригинален анимационен филм на Дисни и Пиксар "За душата" създателят на "Отвътре навън", двукратният носител на "Оскар" Пийт Доктър ни кани да поемем на невероятно пътешествие отвъд пределите на физическото ни съществуване. 

"За душата" ни среща с Джо Гарднър – музикален учител, чиято голяма любов е джазът, но вместо да живее живота си в името на своята страст, той се отдава на рутината на забързаното ежедневие. И точно когато изглежда, че Джо най-накрая ще постигне мечтата си да свири на сцена, една грешна стъпка го изпраща във фантастично място, където ще открие какво определя това, което сме – нашата същност, характер, интереси и мечти. И какво наистина означава да имаш душа и да я слушаш.

Екзистенциалното пътешествие на Джо, което ще отведе публиката от изпълнените с неповторима атмосфера улици и музикални заведения на Ню Йорк до безкрайните фантастични предели на космическите и метафизични селения, е реализирано със зашеметяващо въображение и размах от "магьосниците" в Пиксар и Дисни, които надхвърлят себе си, комбинирайки със страхотен ефект няколко вида анимация.

Шеметната визия се допълва от музиката на световно известния джазмен Джон Батист и носителите на "Оскар" Трент Резнър и Атикъс Рос (Социалната мрежа) от Nine Inch Nails, без която светът на Джо не би бил същият. 

Най-новият трейлър на "За душата" ще ви потопи в това уникално приключение и ще изпълни душите на тези, които не са забравили да мечтаят. Не пропускайте да изживеете филма от 27 ноември само в кината на 2D и 3D.

Джо Гарднър е учител по музика в средно училище, който има дългогодишна мечта да свири джаз музика на сцена. Един ден той най-накрая получава този шанс, след като впечатлява група джаз музиканти по време на отворени врати в популярен клуб.

Вследствие на инцидент обаче, душата на Джо е разделена от тялото му и пренесена до "Великото преди" – център, в който душите първо развиват своите интереси и страсти и после се отправят към някое новородено дете.

За да се върне на Земята, преди да е станало твърде късно, Джо трябва да работи заедно с другите души, които се обучават. Сред тях е и 22 – душа, която след години, прекарани в капана на "Великото преди", е развила доста мрачни възгледи за живота. 

Режисьори на "За душата" са двукратният носител на "Оскар" Пийт Доктър (В небето, Отвътре, навън) и Кемп Пауърс, а продуцент е номинираната за "Оскар" Дейна Мъри (Lou). Автори на музиката са световно известният джаз музикант Джон Батист и носителите на "Оскар" Трент Резнър и Атикъс Рос ("Социалната мрежа") от Nine Inch Nails. 

Гледайте нещо "За душата" от 27 ноември само в кината на 2D и 3D, както и новия трейлър на анимационния филм във видеото най-горе.