VICTORIA представи своя видеоклип към песента "alright". Това е първият ѝ музикален проект след българската песен на Евровизия 2020 "Tears Getting Sober", която имаше своята премиера в началото на март. Новата ѝ песен е създадена по време на музикалните лагери за Евровизия в София и носи послание за надежда и ново начало.  

Снимка: Лора Мушева

Още едно парче от минималистичната поп перфектност, "alright." е изтънчена и антемична песен; представена от заглушени синтезатори, които дават възможност за обширен припев, обединени заедно от ефирните вокали на VICTORIA.  

В лирично отношение VICTORIA  се бори с предизвикателствата "да откриеш собствения си глас":

"Всички ние срещаме всекидневни предизвикателства и  "alright." е вдъхновена от това. Да намериш истинския себе си и мястото си не е лесно. "alright." е за изправянето пред тези предизвикателства, за намирането на тази нова надежда, която идва когато си кажеш "Всичко ще бъде наред" и продължиш напред". 

Парчето "alright." следва огромната подкрепа към песента на VICTORIA за България в Евровизия "Tears Getting Sober", която има над 3,2 млн. слушания. Сдобивайки се с невероятна подкрепа от фенове и медии, "Tears Getting Sober" стана любима на букмейкърите за победа в Евровизия и спечели разнообразни гласове oт фенове, включително  Radio Times и OutTV, както и много ротации по радиото в Европа, достигайки осма позиция в българските радио класации.

Снимка: Лора Мушева
 

Клипът на "alright." е реализиран от екипа на Four Elementz, които създадоха и музикалното видео към песента на VICTORIA за Евровизия 2020, и е заснет в Бургас и Приморско. Снимките се провеждат на две локации - в новата многофункционална зала "Арена Бургас", която трябва да бъде завършена тази година и на красивия плаж "Перла" в Приморско.

Виктория, която е ко-режисьор на новото видео, споделя за песента: "alright." е посветена на хората, които се изправят пред ежедневни трудности и са в постоянно търсене на доброто в себе си."

Снимка: Лора Мушева

 

"alright." маркира продължението на масивната година за VICTORIA. С пълен кратък албум , очакван за есента, включително "Tears Getting Sober" и "alright.", тя е и обявена за българския представител на Евровизия 2021.

VICTORIA бе избрана да представи сингъла си "Tears Getting Sober"  на песенния конкурс Евровизия 2020 в Ротердам. Анонсирано на пресконференция в София, организирана от Българска Национална Телевизия (БНТ), "Tears Getting Sober" задмина 1 милион гледания YouTube и 250 хиляди стрийма през първата седмица и насъбра над 4 милиона стрийма в платформите през уикенда, когато се изпълниха и песните от Евровизия. Въпреки че конкурсът се отмени, VICTORIA получи невероятна обратна връзка и огромна фен база от издаването на песента, сочена за фаворит като победител от публикации из Европа.