Кой не обича криминални мистерии? А какво по-добро от мистерия с убийства, развиваща се на фона на една от най-известните мистерии с убийство в света?

Този октомври, само в кината, плеяда от звезди, начело с носителите на „Оскар“ Сам Рокуел, Сърша Ронан и Ейдриън Броуди, ще ни отведат в Лондон през 50-те години на 20 век, където ще ни направят свидетели на пленяващата „whodunit“ комедия "Вижте как бягат". Готови ли сте за най-великото убийство досега?

В лондонския Уест Енд подготовката за осъществяване на киноверсия на успешната театрална пиеса "Капан за мишки" рязко приключва, след като прочутият, но не особено благовъзпитан холивудски режисьор на филма е убит.

Когато отегченият от живота инспектор Стопард (Сам Рокуел) и пълната с енергия новобранка полицай Стокър (Сърша Ронан) се заемат със случая, двамата потъват в изпълнения с редица чудатости свят на бляскаво нечистия театрален ъндърграунд и трябва да преодолеят своите крещящи различия, за да успеят разкрият убиеца, преди да е станало твърде късно.

Вдъхновен от реалния успех на "Капан за мишки" на легендарната Агата Кристи, която е най-дълго играната постановка в света с над 27 хил. представления, "Вижте как бягат" умело комбинира истина и измислица и ще предложи на зрителите в киносалоните паметна мистерия, гарнирана с изключително интелигентно чувство за хумор и носеща уникалната атмосфера на Лондон от 50-те.  

Режисьор на "Вижте как бягат" е носителят на БАФТА Том Джордж (This Country), по сценарий на Марк Чапъл (Flaked).

Освен Сам Рокуел, Сърша Ронан и Ейдриън Броуди, атрактивният актьорски състав включва Дейвид Ойелоуо, Рут Уилсън, Харис Дикинсън, Рийс Шиърсмит, Чарли Купъл, Пърл Чанда, Пипа Бенет-Уорнър, Шон Клифърд, Джейкъб Форчън-Лойд и др.

Продуценти са Деймиън Джоунс (The Iron Lady) и Джина Картър (Bright Young Things).

Ставаме свидетели на най-великото убийство досега – "Вижте как бягат" от 21 октомври само в кината.