След като японски магазин защити тоалетната си хартия от крадци с проклятие, а вендинг машина за тоалетна хартия се появи в Англия, паническото запасяване с тоалетна хартия не подмина и известните.

Холивудският актьор Ейдриън Броуди беше забелязан да се презапасява с тоалетна хартия в супермаркет в Лос Анджелис.

Снимка: Георги Линев

Световноизвестният американски кино актьор е забелязан от български музикант и композитор Георги Линев, известен с групата Kan Wakan.

Е, ако искате да знаете кой е тук, изкупувайки цялата тоалетна ролка... това е не кой да е, а самият Ейдриън Броуди", сподели снимка във Фейсбук профила си Линев, като сподели с нас още кадри от ситуацията.

От снимките се вижда как Ейдриън Броуди плаща със смартфона си на кaсата на магазина, от който купува голямо количество тоалетна хартия.

Ейдриън Броуди проби в киното с филма "Тънка червена линия" през 1998 г. Четири години по-късно актьорът впечатли критиците и публиката с ролята си на полския евреин Владислав Шпилман във филма "Пианистът", за която печели "Оскар" за главна мъжка роля за 2003 г. Така едва на 29 години Броуди стана  най-младият носител на престижната златна статуетка.