Този април е време... да хапнем! Само в кината впиваме зъби в "Ренфийлд" – изключително оригинална хорър комедия, която ще придаде съвсем ново значение на израза „токсична връзка“ и ще ни разкрие, че абсолютното злото не владее вечността без малко помощ. Звездата от "Лудия Макс: Пътят на яростта" и "Менюто" Никълъс Холт влиза в ролята на Ренфийлд, изтерзания помощник на най-нарцистичния шеф в историята – Дракула, изигран от емблематичния и ненадминат майстор на нетипичните превъплъщения Никълъс Кейдж.  

В "Ренфийлд" верният слуга на безсмъртния граф е принуден да набавя плячка на господаря си и да изпълнява всяка негова прищявка, независимо колко ужасяваща и унизителна е тя. Но сега, след векове на емоционално и физическо потисничество, Ренфийлд отново жадува за нормален живот и най-накрая е готов да го потърси извън сянката на Дракула.

Нещата обаче не са толкова прости – самó по себе си е трудно човек да сложи край на подобна тежка зависимост, каквато споделят двамата, а и е практически невъзможно да кажеш „не!“ на Принца на мрака. Все пак става дума за нещо повече от обикновен нарцисист. На всичкото отгоре съвременният свят крие и други опасности...

Трейлърът на "Ренфийлд" ни разкрива съвременна чудовищна история с голямо сърце, предлагаща уникална комбинация между драма, хумор, ужаси и впечатляващ екшън, които обещават едно от най-оригиналните филмови преживявания тази пролет. В добавка, можем да се насладим и на виртуозното изпълнение на Никълъс Кейдж като Дракула, което има предпоставки да се превърне.

Режисьор на "Ренфийлд" е Крис Маккей (The Tomorrow War, Lego Филмът: Батман), а сценарият е дело на Райън Ридли (Рик и Морти), по оригинална идея на създателя на Живите мъртви Робърт Къркман. В ролите са Никълъс Холт, Никълъс Кейдж, Акуафина, Бен Шуорц, Ейдриън Мартинес и др.

На разположение сме на Дракула с "Ренфийлд" от 14 април само в кината.