Южна Корея има съмнителната слава на един от най-големите световни "износители на бебета". Повече от 160 000 деца са осиновени в чужбина от 1953 година насам. Една от тях е Кара Бос, която е едва на две годинки, когато я намират изоставена на пазар в Сеул.

Година по-късно се намира приемно семейство за нея в Мичиган, САЩ.

Снимка: Kara Bos

Кара винаги е знаела, че е осиновена, но започва да си задава въпроса кои са истинските ѝ родители едва след като сама става майка през 2015 година.

"Когато дъщеря ми стана на 2 години изведнъж осъзнах какво би означало да изоставиш дете на тази възраст", казва тя, "и исках да науча повече за положението, в което е била майка ми, за да вземе такова решение".

Кара намира биологичния си баща, но той отказва да я признае. Тя завежда дело, в хода на което ДНК тест доказва, че с вероятност 99.99891% той е баща ѝ и го печели. Мъжът, чието име не се съобщава, е задължен да я признае като своя дъщеря, а тя има право да получи гражданство в родината си и да претендира за наследството му.

Снимка: Kara Bos

Въпреки съдебната победа обаче, бащата отказва да говори с дъщеря си и да ѝ каже каквото и да е било за майка ѝ. От документите по делото тя научава адреса му и отива да го посети. Той не я пуска в апартамента си - само я поглежда през прозореца и маха с ръка. По-късно нейна полу-сестра ще и каже, че не я е пуснал, защото тя "не е част от семейството".

Кара е щастливо омъжена в Холандия и има две деца.

Снимка: Kara Bos

Вижте какво казва самата тя за живота си във видеото по-горе.