Малката Никол иска да стане фризьорка. Или полицайка. А може и двете. Тя е на шест и има куп мечти. Обича да гушка мечета, да плува и да играе на сцена. Страшно общителна е. И не се притеснява да споделя, че е осиновена. Родителите й са я взели от дом, когато е била на годинка и половина. На три тя вече знае е, че е осиновена. Задено с родителите си е посещавала домове, подобни на онзи, откъдето са я взели, и обича да прави подаръци.

Малката Никол е смела. И уверена. Пожелаваме на всички малки човечета там някъде, да не спират да мечтаят. Защото някой ден със сигурност ще срещнат своето Мече, което сбъдва мечти.

bTV и Мечето те предизвикват #СподелиМечта и стани Дядо Коледа за дете в нужда.

Призивът е всеки да си направи селфи с плюшено мече, което да сподели в социалните мрежи. Да сподели своя собствена детска мечта и да прикани свои приятели да се включат в кампанията.

Платформата за даряване е plushenomeche.org. Там всеки може да избере регион и център и да стане дарител. Подаръкът трябва да бъде купен лично, да го опакова, надпише и да го изпрати в конкретен пункт. Между 15 и 25 декември повече от 250 доброволци ще раздадат подаръците на децата.

Има деца, които мечтаят за домашни пантофи. Има такива, които за Коледа искат само футболна топка.

#СподелиМечта