"Честен крадец" с Лиъм Нийсън в главната роля ще гледаме в кината от 9 октомври, когато ще се състои премиерата на филма за България. Лентата се разпространява от bTV Studios.

Том (Лиъм Нийсън) може да бъде описан по много начини, но две определения му прилягат най-точно - прословут крадец и наскоро осъзнал се романтик. Чувствата му към Ани (Кейт Уолш) го вдъхновяват да поправи грешките от миналото и да остави зад гърба си престъпния живот. 

Макар винаги да е работил почтено и прецизно, извършвайки само и единствено банкови обири без никакво насилие, той не желае връзката му с Ани да се гради на лъжи, ето защо решава да се предаде на ФБР и да им предаде парите, които е откраднал, в замяна на споразумение с прокуратурата и чисто досие. 

Когато се обажда в офиса на ФБР в Бостън, агентите Бейкър (Робърт Патрик) и Майърс (Джефри Донован) решават, че някой се шегува с тях. В крайна сметка изпращат младшите агенти Нивънс (Джей Кортни) и Хол (Антъни Рамос) да провярят за какво точно става дума. 

Двамата с изненада установяват, че Том е напълно сериозен, и виждат в откраднатите от него пари златна възможност за собственото си облагодетелстване. Така започва игра на котка и мишка, в която добро и зло се преплитат, но накрая винаги надделява любовта... 

Режисьор на криминалния екшън е Марк Уилямс, а сценаристи са Стийв Олрич и Марк Уилямс.

Гледайте завладяващия трейлър на "Честен крадец" във видеото най-горе.