"Исках да съм слаба и красива - и това да е завинаги" - това мотивира известната фитнес инструкторка Румяна Илиева да тренира вкъщи. Познавате я като Руми, която е мотивирала хиляди жени да постигнат мечтаната промяна – да изглеждат и да се чувстват добре.

Тя е от жените, които превръщат хобито си в професия. Всичко започва с желанието ѝ да спортува всеки ден, но кариерата ѝ в корпорация, както и забързаното ежедневие, я лишават от движението.

Тя обаче намира начин – при това у дома. Купува книга за тренировки вкъщи, слага екип и започва да прави упражнения по 5-6 пъти в седмицата.

Това бързо се превръща в страст, която ѝ помага да се справи със стреса и емоциите, да поддържа тялото си в перфектна форма и да се чувства по-свързана с него.

„Най-важно за мен беше усещането, което ми дават упражненията, а свободата да тренирам в удобен час, беше несравнима“, разказва тя.

Докато работи към маркетинг отдела на една от големите компании у нас, Руми записва двугодишен курс за фитнес инструктор. Първите тренировъчни програми качва онлайн преди повече от 15 години и благодарение на неуморните усилия, които влага в тях, тя печели доверието на над 300 хил. последователи за това време.

„Ако някой ми беше казал, че животът ми ще продължи в тази посока, нямаше да му повярвам. Всичко започна от суета.“, казва инструкторката.

Вижте какво още сподели Руми за личния си и професионален път в поредицата „Жените на България“ във видеото най-горе.