Не рокля, а скулптура - това носеше Емили Ратайковски на партито на Vanity Fair за Оскарите. В специалната бляскава вечер видяхме много впечатляващи тоалети, но на тази бяла рокля няма как да не обърнем специално внимание. 

РОКЛЯТА - "LA MARIÉE SCULPTURE" 

Трябва да си много смел и уверен в начина, по който изглеждаш, за да си позволиш да облечеш тази рокля. Явно Емили Ратайковски е и двете, че и много над това. 

Горната част на роклята създаваше илюзията, че е повдигната от торса ѝ, като почти разкриваше бюста ѝ. Движение - това постигаше този тоалет с всяка крачка, която Ратайковски правеше пред светкавиците на фотографите. Доста често тя си помагаше с ръка, за да придържа горната част на роклята по-близо до тялото си. Защото именно в загатката, а не в излагането на показа на всичко от женското тяло, е чарът. 

Елегантна бяла рокля Jacquemus беше със смел архитектурен детайл - меки извивки, цвят на фин мрамор и умело съчетание на здрава структура с плавно движеща се горна част. 

Когато роклята казва всичко - няма нужда от бижута. Емили Ратайковски не носеше никакви аксесоари. Освен това и косата й беше свободно разпусната. 

В разговор с британското издание на Glamour през януари Ратайковски признава как майчинството е променило връзката ѝ с модата. Наистина ли?

Малко преди партито Емили Ратайковски отпразнува рождения ден на сина си и сподели емоционален пост в Инстаграма си. 

"Чувствам, че имам по-важни неща за вършене, отколкото да се интересувам от това дали съм привлекателна за мъжките погледи в даден момент. Просто живея живота си и се чувствам страхотно."

И все пак - тази семпла, но същевременно толкова атрактивна визия има нужда и от специален грим. Кой гримира Емили Ратайковски и с какви продукти?

ГРИМ

Магията на грима, който е буквално хипнотизиращ, е направен от София Тилбъри. Тя гримира звезди като Катрин Зита-Джоунс, Бела Хадид, Кейт Мос, Пенелопе Крус и други.

Добре бронзирана кожа с nude ефект - с тоова се отличаваше грима на Ратайковски. Направен е с тези продукти:

Контур - Hollywood Contour Wand + Beauty Light Wand in Spotlight
Устни - GLOBALLY-ADORED Lip Cheat in Iconic Nude and K.I.S.S.I.N.G Lipstick in Runway Royalty! 


И ако трябваше да дадем "Оскар" за смелост и ослепително излъчване, базирано основно на натурална красота - със сигурност би бил за нея.  

Червена рокля и високи токчета създадоха проблем за една от първите актриси на червения килим на Оскарите. Вижте какво се случи - във видеото.