Това, което в началото на 90-те беше известно като „късо потниче“, се завръща. Стилистът Антония Тодорова показа на зрителите на предаването „Преди обед“ по bTV какви са модерните тенденции в носенето на кроп топ.

Линдзи Лоън
Снимка: Getty Images

През последните няколко години по всевъзможни поводи можем да споменаваме 90-те, защото те са стихийно навлезли в актуалните тенденции в момента“, обясни тя. „Освен това аз обичам да обръщам внимание на противоречивите явления, защото не всеки знае как да съчетава кроп топа.

Тя посочи, че е много важно жените, които носят кроп топ, да имат какво да покажат. Ако жена без добре изразена талия сложи подобна дреха, това само ще подчертава липсата на талия. Всеки трябва да е наясно какво има и какво няма, за да подчертае хубавите си черти.

Зендая
Снимка: Getty Images

Хубавите страни на тази тенденция са, че има страшно много опции. Можем спокойно да ги комбинираме с някоя разкошна пола или деним с висока талия. Тоест, ако това е нашата дреха, имаме безобразно много възможности да го интегрираме по готин начин, независимо дали говорим за ежедневна или за вечерна мода.

Жените с голям бюст трябва да имат предвид, че широкият кроп топ няма да им стои добре. Това не е добър вариант, когато си с хубави извивки. Тази дреха би била по-подходяща за по-слаби жени с по-малки гърди. Колкото повече обем има, толкова по-добре да е описваща дреха.

Скарлет Йоханскон
Снимка: Getty Images

Комбинацията от по-дълъг кроп топ с панталон или пола с висока талия подчертава фигурата на тялото и е подходяща за жени, които се гордеят с талията си и искат да я подчертаят.

Стилистката препоръча на дамите да не се опитват да следват модата на всяка цена, ако като се погледнат в огледалото не усещат, че това е тяхната дреха и техния стил.

Кая Гербер
Снимка: Getty Images

Във видеото може да чуете какво още каза Антония Тодорова и какви комбинации препоръча.