И тази седмица най-романтичното телевизионно приключение в българския ефир „Ергенът“ продължава в четвъртък и петък от 21:00 ч. по bTV.

Снимка: bTV Media Group

В четвъртък вечер (5 май) зрителите ще станат свидетели на поредната вълнуваща групова среща. На нея ще бъдат поканени всички момичета с изключение на една, която ще трябва да остане сам-самичка в имението. Останалите дами ще се впуснат в същинско кулинарно предизвикателство, за да приготвят вкусна вечеря за Виктор, верни на максимата, че пътят към сърцето на един мъж минава през стомаха.

Снимка: bTV Media Group

Шестте претендентки ще бъдат разделени на три двойки, които ще приготвят съответно предястие, основно и десерт. Каква ще е изненадата, която Виктор ще подготви на момичетата с появяването си, и каква ще е причината те да искат да съсипят старателно приготвената храна, приготвяна цял ден, и да напуснат ресторанта дълбоко разочаровани – отговорът само в „Ергенът“ по bTV.

Снимка: bTV Media Group

По време на усамотението си с една от най-изявените претендентки Виктор открито ще й заяви, че не може да отвърне на чувствата й. Как ще реагира тя на откровението на първия „ерген“ на България и до какъв развой на събитията ще доведе този техен разговор?

Снимка: bTV Media Group

Зрителите ще станат свидетели и на изненадата на Виктор за Виктория Капитонова с дългоочаквания от нея подарък.

Как ще отвърне тя на жеста му и каква ще е реакцията на останалите предстои да стане ясно утре вечер.

Снимка: bTV Media Group

Вечерният коктейл и този път няма да премине без словесен сблъсък между Александра и останалите участнички. Главен инициатор на поредния грандиозен скандал в имението ще бъде изкусителната Благовеста, която с упреците си ще успее да разплаче доскорошната си приятелка. Вечерта ще завърши с обичайната Церемония на розата, след която поредна претендентка няма да получи цвете от Виктор и ще трябва да се сбогува с него.

Снимка: bTV Media Group

В петък вечер (6 май) Виктор ще „качи“ момичетата на вълнуваща въртележка от емоции с игра на „спийд дейтинг“. След нея дамите ще имат възможност да излеят сърцата си върху белия лист и да напишат как изглеждат мечтите им за общо бъдеще с Виктор в следващите 10 години. Чие любовно писмо ще впечатли най-много Виктор и в кое няма да намери и частица от себе си – отговорът само в „Ергенът“ по bTV.

По време на вечерния коктейл една от претендентките ще проведе сериозен разговор с Виктор и макар да рискува да го отблъсне, ще предпочете да бъде искрена относно взаимоотношенията им. Дали това няма да й изиграе лоша шега? Вечерта ще завърши с поредната Церемония на розата, след която още една от участничките ще напусне имението.

Не пропускайте „Ергенът“ и тази седмица – в четвъртък и петък от 21:00 ч. само по bTV!