"Вие осъзнавате ли колко е трудно да се криеш - дават те всяка вечер по телевизията, хората те разпознават, а ти трябва да се правиш на ерген?"

ИМА ЛИ ПРИЯТЕЛКА ЕРГЕНЪТ?

Виктор Стоянов призна в "Шоуто на Николаос Цитиридис", че не е ерген. Има приятелка, с която са заедно от началото на излъчването на предаването. 

Снимка: bTV Media Group

"За много хора си оставам ергенът, но не съм ерген" - сподели той. Признава обаче, че не са гледали заедно епизодите на предаването. 

Нямаше да удобно със сигурност!

Хората продължават да го спират на улицата и да искат да се снимат с него, но допълва, че вече я няма "налудничавата еуфория". 

КАКВО МИСЛИ ЗА НОВИЯ ЕРГЕН?

Артист от световна величина ще бъде новият Ерген на България. Това е известният пианист Евгени Генчев. Той ще се впуска в търсене на любовта във втория сезон на най-вълнуващото и романтично риалити в българския телевизионен ефир „Ергенът“.

Снимка: bTV Media Group

Виктор Стоянов обаче никога не е говорил с него и го познава само от представянето му в социалните мрежи. 

Дали се притеснява, че хората ще ги сравняват - вижте във видето. 

Снимка: bTV Media Group

След участието му във формата, Виктор има редица нови занимания. Освен че пише книга, заедно с Мая Бонева от центърa за личностно развитие Mahama's Life School той ще дава насоки на хората за връзките и отношенията им с партньора. 

Каква роля ще изпълнява в "Преди обед" пък - вижте във видеото.