Българският център за личностно развитие Mahama's Life School започва дългосрочно партньорство с телевизионната звезда и популярен фитнес инструктор Виктор Стоянов, по-известен като Ергенът. Опитният коуч и основател на центъра Мая Бонева и нейният екип ще обединят сили с риалити звездата в търсене на рецептата за постигане на най-добрия баланс и хармония в отношенията между мъжете и жените, както и за постигане на цялостно личностно израстване.

Освен различния житейски опит и познания, общият проект между тях ще обедини и различните гледни точки на мъжа и жената, предлагайки един по-цялостен поглед към множество проблеми, възникващи между двата пола и изграждането на стабилна и удовлетворяваща връзка. Като първа стъпка в рамките на колаборацията между тях Виктор Стоянов ще премине коучинг програмата на центъра.

„Виктор идва в центъра, както за да работи с нас над себе си, така и за да изградим заедно като партньори един общ проект. Той вече се е доказал като носител на принципи, галантност и ценности на джентълмен и стремежът му е да популяризира тези ценности сред младото поколение. Една кауза, която може да допринесе за създаването на по-добра среда и общество в бъдеще. Аз самата споделям тази цел и от години провеждам обучения, насочени към ефективна комуникация и по-добро разбиране между двата пола. Сега с Виктор си подаваме ръка за съвместен проект, в който ще слеем нашите гледни точки, използвайки моята експертиза и професионална обосновка и неговия специфичен практически опит и идеи“ – споделя Мая Бонева.

Добавяйки към експертизата на центъра богатия арсенал от реални ситуации, изживяни от Виктор Стоянов, опита му от личния живот и от предаването, както и неговата уникална мъжка гледна точка, центърът ще онагледи още повече възможностите си за решаване на разнообразни житейски проблеми между мъжете и жените. Сблъскал се с многобройни провокации в общуването с жените, Виктор признава, че не е бил готов за много от тях. Това е в основата и на неговото желание да напише книга и да надгради опита си в практични съвети и съвместен курс с Мая Бонева.

„Първоначално бях скептичен и си мислех, че коучовете са някакви лекари, но при срещите ни с Мая установих, че това изобщо не е така. Коучът е треньор, който ти показва много неща, които ти самият няма как да откриеш за себе си и ти дава насоки, което е много важно. Също както професионалният спортист изпълнява това, което му се казва от треньора, гласува му доверие като на специалист и знае, че те гледат в една посока и имат една обща цел“ – споделя Виктор Стоянов по повод новото партньорство.