Веднага след края на "Ергенът" Виктор Стоянов гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис".

„Не сме заедно с Виктория. Много бързо разбрахме, че не сме може би един за друг. Сигурен съм, че Виктория би направила някого много щастлив, но вероятно не съм аз човекът. Правилата на "Ергенът" позволяват пръстена да не го дадеш веднага, а на по-късен етап, когато си опознал още по-добре дамата. Така че красивият пръстен е у мен“ – сподели Виктор.

Снимка: Олег Попов

На въпроса дали все още е ерген той отвърна с „Не мога да отговоря, без коментар“.

„Викторе, отгледах те от телевизионно парче месо, а ти сега какво отговаряш. Не е мило това“ – пошегува се Николаос.

Снимка: Олег Попов

„Мисля, че бях достатъчно мил“ – добави Виктор.

ГЛЕДАЙ най-добрите моменти от сезона на "Ергенът" тук >>

На въпроса какво би станало, ако Алекс не беше напуснала шоуто ден преди финала, Ергена отговори „Може би щеше да се случи“.

Виктор се извини и каза, че е засрамен от реакцията си по повод скандалния момент със заливането и че ако е знаел точно какво се е случило, при всички положения нямаше да постъпи така. Като извод от преживяното той си призна, че е влязъл уверен, че имат опит със жените, но веднага е разбрал, че съвсем не е така.

Най-големият урок, който е получил, е да се научи да комуникира отново, защото във време, в което се разсейваме толкова от телефони и различни устройства, разговаряме през тях и изграждаме имидж през тях, сме отвикнали от директния контакт и възможността да опознаваш някого, прекарвайки време с него.

Виктор даде и съвет на бъдещия Ерген и доказа, че милото отношение винаги ще е на мода.

Снимка: Олег Попов

В „По-късното шоу“ Виктор сподели, че пише книга със съвети за подход и добро отношение към жените. 

Разбрахме и че колекционира мемета за себе си и премина от страната на състезаващия се за ръката на дамата заедно с Николаос в битката за розата на Прея. Двамата играха една от емблематичните игри в „Ергенът“, като отговаряха на въпроси един за друг, но категоричният победител беше Виктор. Но понеже розите в цветарските магазини свършиха покрай формата, той получи кактус.

Снимка: Олег Попов